Baby groep (Rupsjes en Vlinders 0 – 2 jaar)

babygroep rupsjes - kinderopvang de ark Oss

Juf Anouk

Hoofdleidster Rupsjes

De opvangruimte van de baby groep voor kinderen van 0-2 jaar is met zorg ingericht. Zo vind u er een gezellige leeshoek, knuffels en veilige speelkussens. Er is een grondbox te vinden waar iedere ochtend liedjes worden gezongen en hoge boxen waar kinderen een plekje voor zichzelf hebben om te kunnen spelen of te kijken.

Wij hebben twee aparte, ruime slaapkamers waar de allerkleinsten rustig een dutje kunnen doen.  Op de groep worden veel boekjes voorgelezen, zowel in de leeshoek als aan tafel. Ook worden er verschillende activiteiten aangeboden zoals: muziekactiviteiten, knutselactiviteiten, leesactiviteiten en activiteiten gericht op de motoriek.

Kinderdagverblijf-boekje/krabbel

Op de babygroep werken wij met een heen-en-weerboekje. In het schriftje heeft u ruimte om bijzonderheden te noteren die van belang zijn voor de leidsters. Uiteraard licht u de bijzonderheden van uw kind ook mondeling toe. Leidsters schrijven dagelijks de schriftjes, zodat u als ouder een beeld krijgt van een dagje op de Ark. U kunt het zien als een bijzonder dagboek voor nu en voor later, waar u kind met een glimlach doorheen zal bladeren.

Afmelden

Is je kind ziek of ga je op vakantie? Laat het ons aub voor 08:45 uur weten. Tel 0412-641154

Dagdeel 1
(07:30-13:00 uur)

Dagdeel 2
(13:00-18:00 uur)

Footer kindercentrum de Ark kinderopvang Oss